Suceava: S-a semnat recepţia finală la Depozitul ecologic din Pojorâta

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ)Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat în plenul deliberativului de miercuri că a fost semnată recepţia finală la Depozitului ecologic de la Pojorâta şi se fac demersurile pentru darea în folosinţă, în condiţiile în care sunt încă procese pe rol în care se cere anularea autorizaţiei de construire.

Flutur a subliniat că instituţia ce a demarat proiectele pe fonduri europene privind gestionarea deşeurilor este CJ şi că are încredere în actul de justiţie.

”Din punctul nostru de vedere s-au parcurs toate etapele (…) Sistemul integrat funcţionează astăzi în judeţul Suceava”, a spus Flutur.

El a precizat că încă primăriile din zona de munte aduc deşeurile tot la Moara, până se vor finaliza procesele aflate pe rol în speţa privind depozitul de la Porâta.

Totodată, în şedinţa deliberativului de miercuri s-a votat cu 33 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă” şi două abţineri, suplimentarea cu 18.000 de lei a contractului de reprezentare în instanţă a CJ Suceava de către Casa de avocatură Stoica şi Asociaţii în procesele care privesc depozitul ecologic de la Pojorâta.

Sursa foto: newsbucovina.ro

Sursa: agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata