Sumele investite în criptomonede, la nivel mondial este de cel puțin 300 de milioane de dolari

Revista Capital din luna aceasta, a informat că expune unul dintre cele mai actuale, controversate și dezbătute subiecte din mediul de business românesc.

Piața criptomonedelor care s-a dezvoltat tot mai mult în ultima perioadă. Din cauza naturii descentralizate a domeniului, nu putem ști cu exactitate sumele investite, însă se estimează o investiție în criptomonede de cel puțin 300 de milioane de dolari.

De altfel, revista Capital, acum disponibilă la punctele de difuzare a presei și online pe www,agoramad.ro, arată care sunt experiențele companiilor, în lumea criptomonedelor și cum va arăta  viitorul acestora dacă se investeşte în domeniu. Totodată, arată și care este influența oamenilor puternici în acest domeniu, cum se reglează această piață, dar și ce sunt NFT-urile, importanța lor, cât și evoluția acestui tip de creație digitală a blockchain-ului.

În contextul politico-militar mondial, mai reprezintă SUA un model viabil din punct de vedere economic, politic și militar? Cele întâmplate în ultimul timp ne demonstrează că realitatea este cu totul alta.

Statisticile confirmă că numărul persoanelor fără adăpost din SUA crește în mod alarmant. În 2009 erau de exemplu raportate în New York 36.000 de persoane fără locuințe. Numărul lor a crescut astăzi la 78.604. Iar în 2020, numărul lor era estimat la 11.199.

În statistici SUA este încă considerată cea mai puternică economie a lumii, conducând lista țărilor în funcție de produsul intern brut (nominal), cu un PIB estimat în 2021 de Fondul Monetar Internațional la 22.675.271 de milioane de dolari. Atât doar că și datoriile țării sunt pe măsură. Sau, mai precis, peste măsură.

În contextul estimărilor Fundației Peter G. Peterson, acestea se ridică în prezent la 28,43 de trilioane de dolari. Dar şi celelalte elemente care duc la devalorizarea poziției acestei tări sunt evidenţiate în revista Capital.

Însă, din punct de vedere energetic, tot din revista Capital sunt expese informații despre dependența energetică a Uniunii Europene de Rusia.

Nu este o știre de pe azi pe mâine că statele membre ale Uniunii Europene depind într-o mare măsură de importurile de resurse naturale din partea Rusiei. Studiile de securitate și analizele relațiilor internaționale vorbesc despre această situație ca fiind fără precedent pentru strategiile Uniunii Europene în dialogul cu Rusia. Detalii despre cum domină Rusia piața de energie din Europa sunt analizate în revista Capital de luna aceasta.

În plus, în această ediţie a revistei ai și suplimentul de criptomonede, care arată proiectul Give an Angel, care își propune să schimbe lumea prin blockchain și criptomonede.

Astfel, Give an Angel este gândit ca o platformă de social media care funcționează pe bază de blockchain și criptomonede. Scopul acesteia este unul caritabil, de a da voce și de a promova inițiativele civice și ajutorarea lor.

banicriptomonedeeconomie
Comentarii (0)
Adaugă comentariu