Superkombat World Grand Prix Reşiţa: Cătălin Moroşanu s-a ţinut de cuvânt şi l-a bătut pe „Hulk”

Românii au făcut spectacol la Gala Superkombat World Grand Prix, desfăşurată sâmbătă seara, la Reşiţa, iar Cătălin Moroşanu s-a ţinut de cuvânt şi l-a învins pe egipteanul Mohamed Karim, supranumit ”Hulk”.

”Am avut un adversar… Nu mai cădea la pumni, am vrut să-i dau câteva serii, dar mă aştepta cu genunchiul să mă contreze. Nu am lovit aşa cum am vrut, dar nu contează, l-am bătut! I-am mutat freza egipteanului. Ăştia să nu se pună cu românii, că românii sunt cei mai tari. Trebuie să mulţumesc publicului reşiţean. Am avut o galerie nemaipomenită. Dacă aş avea o asemenea galerie cu mine peste tot aş câştiga toate meciurile”, a declarat Cătălin Moroşanu.

La fel de încântat de public a fost şi Sebastian Ciobanu, căruia i se mai spune şi ”Fiul lui Dracula”.

”Mi-a plăcut că a fost un meci foarte dur şi mi-a plăcut că a venit la bătaie. Meciul a fost unul greu, pentru că m-a lovit cu capul şi am început să sângerez. Mi-a plăcut şi că publicul reşiţean a fost trup şi suflet cu mine şi datorită lui am câştigat”, a afirmat Sebastian Ciobanu, care a luptat cu slovenul Enver Slijvar.

Printre câştigători s-a numărat şi lugojeanul Raul Cătinaş, care l-a avut ca adversar pe luptătorul francez Brice Guidon.

”Mă aşteptam să fie mult mai greu. Sunt bucuros că am câştigat şi că am putut să fac show, aici, la Reşiţa. În ceea ce priveşte publicul, nu pot să spun decât că a fost extraordinar, aşa cum mă aşteptam, să am mulţi susţinători, eu fiind aproape de casă”, a spus Cătinaş.

În celelalte meciuri, câştigători au fost: Aurel Pirtea, care a luptat cu Christos Tsoulfas din Grecia, românul Zsolt Balla, care l-a avut ca adversar pe Christos Pappas, tot din Grecia, marocanul Ibrahim El Bouni a câştigat în lupta cu Uros Bogojevic din Serbia, Dawid Kasperski din Polonia l-a bătut pe Ciprian Șchiopu, iar surinamezul Errol Koning a obţinut victoria în meciul cu Noureddine Echiguer din Maroc.

La eveniment şi-au mai adus contribuţia Dana Săvuică, precum şi marele caricaturist Ștefan Popa Popas, cel care le-a oferit luptătorilor câte o caricatură cu portretele lor.

În Sala Polivalentă din Reşiţa, care a fost plină până la refuz, printre spectatori au putut fi văzute mai multe personalităţi ale sportului cărăşean, precum Francisc Vaştag, Aihan Omer şi Dorinel Munteanu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata