„Târgul Oferta Educaţională”- începând de astăzi, până pe 13 iunie 2020.

Foto: portalinvatamant.ro

Primăria Capitalei, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti,   prin PROEDUS,  inaugurează „Târgul Oferta Educaţională”, ce se va derula începând de astăzi, până pe 13 iunie 2020.

Ajuns la cea de-a XXI-a ediţie, târgul este acum online, pentru a prezenta tuturor elevilor de gimnaziu oferta educaţională a liceelor. O abordare nouă, modernă, bazată pe componenta tehnologică.

Zilnic în intervalul orar 10:00 – 17:00, elevii vor putea să interacţioneze live cu profesorii si cu reprezentanţii Consiliului Elevilor şi directorii din liceele lor favorite,
Anul acesta, la #TOE vor fi prezente 94 de licee din Municipiul Bucureşti, ce pun la dispoziţia elevilor, filme de prezentare şi informaţii utile (medii de admitere, cifră de şcolarizare, activităţi curriculare şi extracurriculare, premii, burse, titluri obţinute s.a.).

Astfel, ei vor avea acces la sălile de clasă, laboratoare şi alte structuri ale liceelor prin intermediul tururilor virtuale 360.

TOE oferă, ca în fiecare an,  şi o componentă de învăţare şi dezvoltare personală. Elevii vor putea participa, live, la sesiuni de consiliere şi orientare în carieră, în fiecare zi, pe toată desfăşurarea târgului: luni, în intervalul orar 13:00 – 16:00, iar de marţi până sâmbătă, în intervalul orar 11:00 – 14:00.

Elevii bucureşteni pot participa şi la competiţii online de fotbal FIFA2020, respectiv baschet 3×3 NBA2K20. Înscrierile se fac pe platforma: https://toe.hubproedus.ro/regulament-gaming/ până pe 9 iunie.

Sursa: Agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata