Târguri de joburi, în toamnă

– Incepand din toamna, mai multe targuri de job-uri vor fi organizate in Bucuresti si in tara. Potrivit reprezentantilor Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca (ANOFM), „maratonul” burselor de toamna incepe la sfarsitul lui august si continua in luna septembrie.

Cele mai bune oferte vor fi pentru personalul din sistemul medical, scrie Evenimentul Zilei.

Pe 21 august, la Arad, statul va organiza o bursa pentru tinerii care provin din sistemul de protectie a copilului, urmata, pe 28 august, de alte trei evenimente similare.

Potrivit ANOFM, in Maramures va avea loc un targ al locurilor de munca dedicat persoanelor cu handicap. De asemenea, in judetele Dambovita si Hunedoara se vor organiza burse pentru muncitorii calificati, la cererea angajatorilor.

In Hunedoara, targurile se vor organiza in 12 localitati din judet, cererea fiind mai mare, potrivit ANOFM. Astfel, printre orasele vizate se numara Deva, Hunedoara, Petrosani, Lupeni, Vulcan, Simeria, Petrila si Orastie.

In afara de aceste targuri organizate de stat, mediul privat pregateste si anul acesta editia de toamna a Targului Angajatori de Top. Evenimentul va avea loc pe 22 si 23 octombrie 2010, potrivit reprezentantei firmei organizatoare Catalyst, Ana Giurca. La editia precedenta, din aprilie, au fost oferite in jur de 1.600 de joburi, cele mai multe in domenii ca IT&C, contabilitate, finante, banci, inginerie, servicii cu clientii sau in vanzari.

 

Joburi in strainatate pentru medicii romani

A opta editie a Targului International de Cariere Medicale dedicat specialistilor din Europa Centrala si de Est va avea loc in Romania in lunile noiembrie si decembrie.

Evenimentul, care aduce de obicei peste 3.000 de joburi si salarii de pana la 10.000 de euro, debuteaza in Romania la City Plaza Hotel din Cluj- Napoca, pe 13 si 14 noiembrie 2010.

Vizitatorii sunt asteptati sambata, 13, intre orele 10.00-18.00, si duminica, 14, de la 10.00 la 16.00. Programul este identic si in Timisoara, Iasi si Bucuresti. La Timisoara, targul va avea loc pe 20-21 noiembrie, la Continental Hotel, in Iasi, pe 27-28 noiembrie, la Hotel Traian, iar pe 4-5 decembrie ajunge in Capitala, la Rin Grand Hotel.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata