Tăriceanu: PNL a devenit un partid bolşevic, care apreciază foarte mult cătuşele

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat marți că PNL a devenit „un partid bolșevic”, pentru care „drepturile și libertățile individuale nu valorează mare lucru”.

Întrebat despre intenția liberalilor de a contesta la CCR procedura adoptată de Senat în cazul Șova, Tăriceanu a spus: „Este dreptul parlamentarilor de a face contestație la CCR dacă consideră, dar pentru mine astăzi a fost o experiență interesantă pentru că, fiind în sală, am văzut un pic mai bine care este configurația Senatului și a opiniilor, mai ales. Și aici, din păcate, sunt în fața unei constatări amare, triste. PNL a devenit un partid bolșevic, pentru care drepturile și libertățile individuale nu valorează mare lucru, dar în schimb văd că apreciază foarte mult cătușele”.

El a precizat că votul Senatului nu se interpretează.

„Votul nu se interpretează. Este un vot pe care Senatul l-a dat cu majoritatea membrilor prezenți prin care cererea de încuviințare a reținerii și arestării nu a fost aprobată”, a afirmat Tăriceanu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: tariceanu.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata