Teatrul Mic: Actriţa Oana Ioachim a murit

28

Actrița Oana Ioachim a murit, vineri, 11 septembrie, la vârsta de 48 de ani, anunță un comunicat transmis de Teatrul Mic din București.

„Cu regret vă aducem la cunoștință plecarea dintre noi a actriței Oana Ioachim, care s-a stins din viață în dimineața zilei de 11 septembrie, la vârsta de 48 de ani”, se arată în comunicat.

Fiica dramaturgului Paul Ioachim, Ioana Ioachim a avut o carieră recunoscută atât în teatru, cât și în cinematografie.

„Angajată a Teatrului Mic timp de aproape 20 de ani, Oana Ioachim a lucrat cu regizori precum Cătălina Buzoianu, Dan Micu, Dragoș Galgoțiu, Dinu Manolache, Sanda Manu, realizând de fiecare dată roluri care au rămas, cu siguranță, în memoria publicului. Personajele cărora le-a dat viață în spectacole precum ‘Mătrăguna’, ‘Regăsire’, ‘Trei jobene’, ‘Desculți în parc’, ‘Popcorn’ sau ‘Cum iubește cealaltă jumătate’ au fost aplaudate de-a lungul anilor de sute și mii de spectatori. Plină de vervă, cu aplomb în comedie, dar și resurse de dramatism vibrant, Oana Ioachim rămâne în sufletul partenerilor de scenă ca o prezență pozitivă, ca o personalitate puternică, o ființă plină de dăruire față de meserie”, se arată în comunicat.

Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu sunt așteptați duminică, la ora 12,30, la Cimitirul Sf. Vineri de pe Calea Griviței. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: cinemagia.ro


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News