Tenis: Au fost puse în vânzare biletele pentru întâlnirea de Cupa Davis dintre România şi Suedia

Federația Română de Tenis a pus în vânzare biletele pentru întâlnirea România – Suedia, contând pentru play-off turului 1 al Grupei I, Zona Euro/Africană din cadrul Cupei Davis, care va avea loc între 12 și 14 septembrie la Arenele BNR din Capitală.

Prețul unui bilet în tribună este de 35 de lei pe zi, iar al unui abonament pentru toate cele trei zile (vineri—12.09, sâmbătă — 13.09 și duminică — 14.09) este de 80 de lei. Biletele sunt disponibile pe site-ul www.eventim.ro și în rețeaua magazinelor partenere, precizează FRT.

Pentru elevi, studenți și pensionari, prețul unui bilet în tribună este de 20 de lei pe zi, iar abonamentul este 50 de lei. Pentru această categorie, accesul în arenă se va face pe baza biletului achiziționat și a actului doveditor (legitimație, carnet).

Pentru loje, prețul unui bilet este de 100 de lei pe zi, al unui abonament este de 200 lei, iar un abonament pentru o lojă întreagă (toate locurile din lojă pentru toate cele trei zile) este de 150 de lei/loc. Lojele pot avea 6, 7, 8 și respectiv 9 locuri.

Întâlnirea dintre România și Suedia se va desfășura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri, meciul de dublu va avea loc sâmbătă, iar duminică celelalte două meciuri de simplu.

Echipele de Cupa Davis ale României și Suediei s-au mai întâlnit de două ori până acum, în 1979 și 2009, ambele întâlniri fiind câștigate de nordici. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata