Tenis: Fed Cup – Biletele pentru întâlnirea România – Spania vor fi vândute şi online

Prețul biletelor pentru întâlnirea dintre echipele României și Spaniei din cadrul Fed Cup, care se va desfășura la Patinoarul artificial din Galați în perioada 7-8 februarie, au fost estimate de George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, la suma de 60 de lei pe zi, cum a fost și la turneul WTA din București.

Pentru cei care vor dori să-și achiziționeze un abonament pentru cele două zile de meciuri, prețul va fi în jurul a 100 de lei.

‘Fiind un eveniment de prim rang, probabil că prețul biletelor va fi asemănător cu cel de la turneul WTA de la București, adică 60 lei pe zi. Sâmbătă vom avea trei meciuri, iar duminică încă două. Să vezi două meciuri importante, 60 de lei nu este o sumă foarte mare. Încă nu am hotărât exact, vom mai discuta prețurile, dar ca reper, probabil va fi și un abonament de 100 de lei. La evenimente de acest gen în străinătate se plătește foarte mult’, a spus George Cosac.

Vor fi puse în vânzare circa 4.000 de bilete pentru întâlnirea Fed Cup de la Galați. În ceea ce privește modalitatea achiziționării tichetelor, acestea vor fi puse în vânzare și în mediul online, astfel că vor putea veni români din toată țara la Galați să o vadă pe Simona Halep jucând.

‘Cu siguranță că vor fi spectatori care vor veni din toată țara la meciuri. Cred că va fi o cerere foarte mare de bilete. Știu ce a fost la turneul WTA de la București, după prima zi au fost epuizate. Vom pune în vânzare bilete și prin intermediul internetului’, a spus Cosac.

Președintele Federației Române de Tenis va veni vineri la Galați și va susține o conferință de presă alături de primarul Galațiului Marius Stan și Florin Șipoș, unul dintre organizatori.

România va întâlni Spania în Fed Cup, echipa țării noastre urmând să mizeze la această confruntare pe Simona Halep, numărul trei mondial, alături de alte jucătoare de tenis consacrate, precum Sorana Cârstea, Irina Begu sau Monica Niculescu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata