Teo Trandafir: Dacă Mircea Badea mă va critica înseamnă că a avut dreptate

Teo Trandafir, candidata PDL pentru colegiul 19 din Capitală, a susţinut joi, în cadrul unei dezbateri publice, că ar merita scrisă istoria prieteniei ce o leagă de Mircea Badea, iar realizatorul TV ar fi îndreptăţit să o critice dacă ea i-ar oferi vreodată motive.

„Povestea dintre Mircea Badea şi mine e o istorie care merită scrisă, o poveste absolut senzaţională, pe care, dacă v-o povestesc, o s-o credeţi sau nu”, le-a spus Teo Trandafir participanţilor la dezbaterea ‘Comunicare, televiziune, politică’, organizată de filiala de tineret PDL sector 6.

„Mircea Badea şi cu mine ne-am întâlnit când eram tineri, foarte tineri. El era minor.

Şi am început să facem emisiuni şi am trecut prin nişte situaţii atât de grele, trezindu-ne în fiecare dimineaţă la ora 3 şi stând împreună cel puţin până la ora 10.00, când ieşeam din emisie şi ne sprijineam unul pe celălalt la propriu, umăr lângă umăr, ca să dormim un pic, 10 minute, Lucurile astea ne-au legat, am trecut printr-o sărăcie cumplită, printr-o perioadă în care nu avea ce mânca (…)

Am trecut prin rele, foarte rele, îngrozitor de rele, foarte bune şi extraordinar de bune. Şi atunci, între noi s-a legat o prietenie pe care nici politica, nici preşedintele SUA nu o pot rupe, pentru că între noi s-a încheiat un jurământ tacit.

Niciodată nu vom lovi unul într-altul. Şi dacă o va face Mircea, dacă mă va lovi, înseamnă că a avut dreptate şi că trebuie să am grijă ce fac, pentru că a făcut-o pentru mine. Niciodată Mircea nu va face ceva împotriva mea, asta înseamnă prietenia”, a mai spus Teo Trandafir.

Citește și
3 Comentarii
 1. Romeo Tarhon spune

  Sper ca Mircea Badea, inregimentat mediatic in ceata de pitigoi trambitasi ai clanului Felix, unde, pentru ceva malai si mei (in euro si lei) da-i si lupta, da-i si lupta …si clopotetii linca-linca…la spurcarea Basescului si PDL,
  va avea bunul simt sa taca, de asta data chiar sa taca, sa isi vare capul de strut in nisip si penele de paun inapoi, in fund si sa nu sara la jugulara lui Teo a carei moralitate si verticalitate inca nu au nevoie de curatatorie-spalatorie de obraz!

 2. Stefania Voicu spune

  Ma numesc Stefania, sunt o mare admiratoare a voastra, Teo si Mircea. Va stimez si va apreciez mult pe amandoi din perioada in care ne inveselea-ti diminetile, prietenia si legatura stransa dintre voi era un lucru extraordinar care se vedea si pe sticla. Sper din tot sufletul sa nu intervina nimeni si nimic intre voi. Tineti-o tot asa !!!
  Cu drag Stefania

 3. marica spune

  Adevaratii prieteni raman si atunci cand unul greseste, pana cand acesta isi da seama singur.Cu totii gresim si ne dam seama la un moment dat si singuri, sper ca Teo sa-si dea seama cat mai repede.Nu alaturi de PD-L era cazul sa inceapa sa lupte pentru TARA, pentru ca multi vor crede ca este de acord cu tot ce fac acestia, sau ca painea pe care o vrea este mai importanta ca morala si ca nu-i va sta in gat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata