Thomson Reuters raportează venituri trimestriale mai mari, crește perspectivele fluxului de numerar

Thomson Reuters Corp a raportat marți venituri mai mari pentru al treilea trimestru și și-a ridicat perspectivele de flux de numerar gratuit pe tot anul pentru 2020.

Furnizorul de știri și informații, care deține Reuters News, a declarat că veniturile trimestriale au crescut cu 2% până la 1,44 miliarde de dolari, iar profitul operațional a crescut cu 21%, până la 318 milioane de dolari.

„Sunt foarte încântat să raportez că piețele și companiile noastre continuă să se dovedească rezistente în fața unui macro-mediu mai provocator”, a declarat Steve Hasker, director executiv al Thomson Reuters, într-o declarație.

Câștigurile ajustate de 39 de cenți pe acțiune au depășit 38 de cenți, suma la care se așteptau analiștii, potrivit datelor IBES de la Refinitiv, în timp ce veniturile trimestriale ale companiei, de 1,44 miliarde de dolari, au fost, de asemenea, ușor peste așteptările Wall Street.

Atât diviziile Legal Professionals, cât și corporative au înregistrat vânzări trimestriale mai mari și profit ajustat.

Veniturile organice din divizia Reuters News au scăzut cu 2%, reflectând o scădere a activității agenției și impactul continuu al crizei coronavirusului asupra afacerilor sale de evenimente.

„Sunt încrezător că vom continua să gestionăm eficient acest mediu provocator și să ne bazăm pe această performanță în 2021”, a spus Hasker.

Sursa: reuters
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata