Titus Corlăţean: Ce se întâmplă la frontiera estică poate să genereze modele de separatism privitoare la România

Ministrul de Externe, Titus Corlățean, a atras atenția că ceea ce se întâmplă la frontiera estică a țării ar putea să genereze riscuri și modele de separatism care privesc și România.

El a declarat, vineri, la un miting electoral al PSD, că și din acest motiv România trebuie să fie un stat puternic.

‘Ceea ce se întâmplă la frontiera estică a țării noastre, atât de dramatic, s-ar putea să genereze idei, riscuri, tentații de a multiplica astfel de modele, de separatism, de lucruri care pun sub semnul întrebării frontierele, și o spun foarte serios. Din acest motiv, România trebuie să fie un stat puternic’, a afirmat Titus Corlățean.

Premierul Victor Ponta și mai mulți membri ai guvernului, lideri ai PSD, PC și UNPR, au participat, vineri, la un miting electoral desfășurat în cinematograful Florin Piersic, care a reunit aproximativ 2000 de persoane. Printre participanți s-au numărat vicepremierul Liviu Dragnea, miniștrii Titus Corlățean, Daniel Constantin (Agricultură), Nicolae Bănicioiu (Sănătate) Mircea Dușa (Apărare), Aurelia Cristea (Dialog Social), europarlamentarii Corina Crețu și Daciana Sârbu, Damian Drăghici, Mihai Sturzu, Vasile Dâncu și Ioan Rus. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata