Toate pensiile vor scădea de la 1 ianuarie 2011

Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu a declarat vineri (9 iulie 2010) la conferinţa judeţeană a OTSD Arad, că ştie din surse sigure că de la 1 ianuarie 2011 toate pensiile vor fi impozitate cu cel puţin 15%.

‘Din câte se ştie, preşedintele Traian Băsescu a declarat zilele trecute la televiziunea publică că de la 1 ianuarie 2011 toate pensiile vor fi impozitate, adică vor fi scăzute. În fapt, noi am discutat cu colegi de la PDL despre această problemă, aceştia confirmându-ne faptul că ţinta lor este atât pensia minimă garantată de 350 lei, cât şi spre pensiile mai mici de 1.000 de lei, adică acel plafon despre care se vorbea la un moment dat că nu va fi impozitat’, a precizat deputatul Nicolae Bănicioiu.

Legat de problema reducerii pensiilor, Bănicioiu a precizat că legea unică a pensiilor care va intra în vigoare în 2011 va mai aduce şi alte scăderi ale veniturilor pensionarilor. În altă ordine de idei, deputatul Nicolae Bănicioiu a făcut cunoscut faptul că PSD a demarat acţiunea de strângere de semnături pentru depunerea unei noi moţiuni de cenzură.

Citește și
2 Comentarii
  1. pensionar spune

    E CORECT CE SPUNE DOMNUL DEPUTAT.EU AM FACUT MUNCA PATRIOTICA IN SCOALA, STUDENTIE, IN CARIERA MEA DE 40 ANI, SI MUNCA LA CAP, LUCRAND PANA IN 1990 SI TOATE SANBATELE, PLATIND TOATE TAXELE, INPZITELE.DECI LOGIC NU STIU DE CE SUNT INPOZITAT CAND AM PLATIT INPOZIT PE VENIT 40 ANI.NOI MAI TREBUIA SA PRIMIM UN BONUA LA PENSIE PENTRU MUNCA PATRIOTICA SI MUNCA VOLUNTARA LA CAP, CA INTELECTUALI DUPA MUNCA DEPUSA IN FOLOSUL ROMANIEI, CE S-A FURAT DIN 1990.CUM DE ASTA NU STIE BASESCU?????CHIAR VREA MOARTEA PENSIONARILOR CU ORICE PRET?????

  2. unu spune

    cine-l mai asculta pe acest mafaldea dentist cu 4 ochi al politicii romanesti?!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata