Toma Coconea a alergat 823 km într-o săptămână, la No Finish Line

Temerarul Toma Coconea a reușit să parcurgă într-o săptămână distanța de 823 km, în cadrul competiției caritabile No Finish Line, care a avut loc la Monaco, potrivit unui comunicat.

Ambasadorul ”Wings for Life World Run” a alergat echivalentul a 20 de maratoane, iar în două dintre zilele competiției a reușit performanța să nu se oprească timp de 24 de ore.

Toma Coconea s-a clasat pe poziția a cincea în clasamentul general, din 11.256 de participanți, fiind pe primul loc la categoria sa de vârstă, unde a devansat 1.586 de sportivi.

”Anul acesta au venit mai mulți sportivi profesioniști, lor revenindu-le și podiumul în clasamentul general. Efortul este unul constant și se întinde pe parcursul unei săptămâni. Rezistența nu-mi este străină, având în vedere participările mele la Red Bull X-Alps, unde parcurg peste 1.000 km pe jos, însă îmi plac mai mult alergările montane, decât cele pe șosea, așa cum este aici, la No Finish Line. Însă, mă bucur de rezultat și cred că a fost un antrenament excelent pentru Wings for Life World Run 2015, unde mi-am propus să depășesc 50 km”, a spus Toma Coconea.

Pe parcusul întregii competiții, lui Coconea i-a fost aproape Mihaela Rădulescu, și ea ambasador Wings for Life, care a alergat 83 km, alături de fiul ei, Ayan Schwartzenberg, care s-a clasat pe locul 3 la categoria sa de vârstă, cu 177 km.

Coechipierul lui Toma Coconea la Red Bull X-Alps, Daniel Pisică, l-a însoțit și în această experiență și a alergat 110 km. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata