Traian Băsescu a depus plângere la Parchet împotriva bărbatului care l-a agresat în Portul Constanţa

Președintele Traian Băsescu a depus o plângere pentru ultraj, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, în urma incidentului petrecut în port când șeful statului a fost scuipat de un bărbat.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, procurorul Zafer Sadîc, a declarat luni,că plângerea a fost formulată prin e-mail, pe data de 25 mai. El a menționat că cercetările în dosarul respectiv vor fi continuate de procurori sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

În noaptea de duminică spre luni, constănțeanul care l-a scuipat pe președintele Traian Băsescu, la finalul festivităților din Portul Constanța dedicate Navei Școală Mircea, a fost scos din arest, anchetatorii stabilind, după schimbarea încadrării juridice a faptei comise, cercetarea penală a acestuia în stare de libertate pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

La ieșirea din arestul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, Adrian Zglobiu, în vârstă de 39 de ani, a declarat că regretă faptele pe care le-a comis.
Sâmbătă, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța întocmindu-i dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, ultraj și loviri sau alte violențe. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata