Traian Băsescu – viaţa ca-n porturi! Încă o palmă trasă unui alegător

Traian Băsescu nu se dezminte. Vineri noapte spre sâmbătă dimineaţă a mai avut un incident cu un cetăţean român. De data aceasta nu a mai fost vorba de un copil, ci de un alegător. Sâmbătă 21 august, dimineaţa, la ora 00.00, mai exact la zece minute după miezul nopţii, preşedintele a părăsit restaurantul Cireşica de la Neptun.

În acest timp, avocatul Dan Chitic şi Mihaela Chitic se plimbau pe aleea care trece prin faţa restaurantului Cireşica şi leagă Vila Uniunii Scriitorilor de aleea principală a staţiunii.

La vederea preşedintelui, Dan Chitic susţine că a strigat:
– Ruşine!
– De ce strigi ruşine, mă, dobitocule, i-ar fi replicat preşedintele României.
– Pentru ce aţi făcut cu tara asta, susţine Dan Chitic că i-ar fi răspuns. În acel moment, preşedintele Traian Băsescu a lăsat uşa maşinii sale deschise şi a venit la Dan Chitic, pe care l-ar fi lovit cu palma, scrie Cotidianul.ro.

Doi bodyguarzi au sărit să-l imobilizeze pe Dan Chitic în timp ce Traian Băsescu a urcat în maşină şi a plecat însoţit de SPP-işti într-un BMW argintiu. În acest timp Dan Chitic striga:

– E beat şi se urcă la volan!

Cristina Chitic, soţia lui Dan Chitic, susţine că nu a reţinut decât numărul Loganului aflat la locul incidentului: B 59 CZL.

Cristina Chitic povesteşte că, după plecarea preşedintelui, trei SPP-işti au rămas în faţa restaurantului Cireşica şi s-au deplasat la restaurantul Uniunii Scriitorilor, la administratorul Vasile, pentru a-i cere relaţii despre cei care erau cazaţi la Vila Scriitorilor. Nu i-au apostrofat şi nu i-au întrebat nimic pe soţii Chitic.

Martori care să confirme incidentul nu am găsit. Familia Chitic susţine că de faţă erau doar SPP-işti şi patronul restaurantului Cireşica, ieşit să-l însoţească pe Traian Băsescu la maşină. Mai apoi, de incident ar fi aflat şi administratorul Vasile, împreună cu un ospătar pe nume Marius. Cu aceştia doi nu am putut lua legătura.

L-am abordat însă pe Costel Mincă, proprietarul restaurantului Cireşica din Neptun. Acesta susţine altceva:

– La 11.40 s-a terminat programul şi la puţin timp după l-am însoţit pe preşedintele Traian Băsescu spre ieşire. Eu am rămas pe scări şi nu am observat absolut nimic. Nu a fost nici un incident. Poate la Constanţa, la Ziua Marinei, dar aici nu!

Citește și
1 Comentariu
  1. pensionar spune

    NU MA MIR.E NORMAL LA UN MARINAR.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata