Trei bărbați români au fost arestați în Florența după ce au jefuit mai multe locuințe

Trei români au fost arestați la Florența după ce jefuiau case în Italia. Cei trei indivizi de origine română erau deghizați în carabinieri și probabil nu ar fi fost prinși însă au făcut o greșeală enormă.

Aceștia au fost într-un final prinși după ce au avut proasta idee de a se plimba prin oraș cu mașina furată pe care o conduceau. Nu se știe motivul pentru care au luat această decizie însă, le-a fost suficientă pentru a fi pinși.

Trei români au fost arestați în Florența după ce au fost prinși furând

Bărbații s-au deghizat, dându-se drept carabinieri și au luat la rând mai multe case din Florența, Signa și Rufina. Acolo, cei trei români au furat bani, bijuterii și multe alte obiecte cu valoare foarte mare, despre care mințeau proprietarii că sunt obiecte furate și trebuie să confiște ca dovezi.

Laurențiu Ștefan Ungureanu, în vârstă de 33 de ani ce era rezident în Rufina, Bogdan Cosmin un bărbat în vârstă de 36 de ani din Signa și Marius Gabriel Huștiu un alt rezident, în vârstă de 32 de ani din Florența, au fost reținuți, potrivit site-ului gonews.it, ca urmare a unei fapte a unor carabinieri din Florența, după ce a fost recunoscută în trafic o mașină furată.

Aceștia se plimbau fără grijă la bordul unei mașini furate

Din motive necunoscute încă, cei trei bărbați s-au gândit că trebuie să iasă în oraș la o plimbare, chiar la bordul unei mașini furate. Mașina era un Fiat Punto, un model mai vechi ca ani.

Parchetul de pe lângă Florența a acceptat sesizările investigației și au eliberat o măsură pentru privarea de libertate a cei trei bărbați, care a fost anunțată în această dimineață.

Sursa: observator.tv

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata