Trei falşi politişti au strâns 14.000 de euro de la şoferi străini

Cu o simpla legitimatie falsa si o atitudine mai dura, politieneasca, au reusit sa fure mii de euro de la soferii mai usor de intimidat. Este isprava a trei barbati care se recomandau politisti antiodrog si actionau pe autostrada Bucuresti – Pitesti. Totul pana cand adevaratii politisti le-au dat de urma si i-au prins chiar cand pandeau o noua victima, informeaza Realitatea TV.

.
Un barbat se prezenta drept comisar sef in brigada antidrog. Ca sa fie mai credibil, avea si doi complici, pe care-i prezenta drept subalterni. Echipa actiona pe autostrada Bucuresti-Pitesti, iar victimele erau alese mai ales dintre soferii straini.

„Sub pretextul detinerii unor droguri sau bani falsi le solicitau documentele si banii la control si prin metoda cunoscuta ii deposedau de sumele de bani si le restituiau alte sume de bani in lei romanesti, in bancnote de un leu”, a declarat unul dintre politisti.

Legitimatiile asa-zisilor politisti nici macar nu aduceau cu cele reale, iar in masina aveau un simplu girofar folosit pentru intimidarea soferilor. Cei trei falsi politisti au reusit sa stranga aproximativ 14.000 de euro din trei lovituri.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata