Trei manageri de spital, declaraţi incompatibili de ANI

Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul a trei foști sau actuali manageri de spital, ca urmare a exercitării simultane de funcții și calități.

Potrivit unui comunicat al ANI, Călin Adrian Boer, manager al Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploiești, se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 14 decembrie 2006, întrucât deține și funcția de medic în cadrul Cabinetului Medical Individual „Dr. Letiția Gorăneanu” din Ploiești.

Sebastian Adrian Stefoni, fost manager al Spitalului Orășenesc Hațeg, județul Hunedoara, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 27 iunie — 3 septembrie 2012, deoarece a deținut și funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local al Orașului Hațeg.

Ioan Szasz, fost manager al Spitalului Municipal „Dr. Ghe. Marinescu” din Târnăveni, județul Mureș, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 28 iunie 2010 — 4 noiembrie 2013, întrucât a deținut și funcția privată de medic specialist (fizioterapeut) în cadrul SC Moldmed SRL și în cadrul Asociației Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj.

Ioan Szasz a exercitat funcția de manager al Spitalului Municipal „Dr. Ghe. Marinescu” din Târnăveni, în perioada 28 iunie 2010 — 11 septembrie 2013, iar funcția privată de medic specialist (fizioterapeut) în perioada 18 decembrie 2006 — 31 octombrie 2013 (în cadrul societății) precum și în perioada 15 noiembrie 2007-04 noiembrie 2013 (în cadrul Asociației). (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata