Trei parlamentari vor fi excluși din PSD, după ce au votat moțiunea de cenzură în Parlament

Parlamentarii PSD care au votat moțiunea de cenzură vor fi excluși din partid, declară surse din PSD pentru MEDIAFAX. Cei trei parlamentari care au votat moțiunea sunt președintele PSD tineret Gabriel Petrea, deputatul Marius Bota și senatorul Ion Talpoș.

Surse social-democrate au declarat pentru MEDIAFAX că parlamentarii PSD care au votat în favoarea moțiunii de cenzură vor fi excluși din partid. La votul moțiunii de cenzură din plenul reunit, deputatul PSD și liderul TSD Gabriel Petrea, deputatul PSD Marius Bota și senatorul social-democrat Ion Talpoș au votat în favoarea moțiunii de cenzură.

Pe 1 octombrie 2019, Viorica Dăncilă a declarat: „Cei care vor vota moțiunea de cenzură înseamnă că trădează PSD, eforturile tuturor colegilor din partid, trădează speranța primarilor care vor să își implementeze proiectele cu care au venit în fața electoratului, trădează stabilitatea acestei țări și eu cred că acest lucru nu poate fi trecut cu vederea”

Președintele PSD a mai spus că vineri va fi convocat un CEx al Partidului Social Democrat.

Moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului. Au fost 238 de voturi pentru. Au fost cinci voturi împotrivă.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, consultări cu partidele parlamentare vineri, la ora 11.00, pentru formarea unui nou Guvern, după ce moțiunea de cenzură a Opoziției a fost adoptată în plenul Parlamentului, iar încrederea în Cabinetul Dăncilă retrasă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata