Trenuri anulate din cauza vremii

Mai multe trenuri spre Constanta au fost anulate din cauza fenomenului de chiciura de pe firele de contact. Intre Ciulnisa si Constanta nu poate fi folosita  tractiunea cu locomotive electrice. Potrivit CFR Calatori,  trenurile de la Bucuresti Nord catre Constanta, Craiova, Galati, Ploiesti si retur au acumulat intarrzieri de pana la 145 de minute, luni dimineata.

Conform CFR Calatori, din cauza fenomenului de chiciura de la nivelul firelor de contact, a elementelor de infrastructura si a materialului rulant, trenurile de la Bucuresti Nord la Constanta, Craiova, Galati, Ploiesti si retur circula cu intarzieri.

Deoarece intre Ciulnita si Constanta nu poate fi utilizata tractiunea cu locomotive electrice, a fost luata decizia anularii urmatoarelor trenuri: IR 1581, IR 1582, IR 1587 si IR 1588 Bucuresti Nord – Constanta si retur, R 8212 Constanta – Fetesti, R 8011 Bucuresti Obor – Fetesti, R 8012 Ciulnita – Bucuresti Obor, R 8002 si R 8003 Constanta – Bucurestilor Obor si retur.

In zonele unde este necesar se intervine cu utilaje si cu locomotive Diesel, iar calatorii vor fi preluati spre destinatii cu trenuri din graficele de circulatie sau cu trenuri suplimentare, mai spune CFR Calatori. Mai multe trenuri care ar fi trebuit sa ajunga luni dimineata in Gara de Nord din Bucuresti, au intarzieri intre 40 si 145 de minute.

Trenul care ar fi trebuit sa ajunga de la Vatra Dornei Bai a avut o intarziere 40 de minute, trenul Chisinau-Bucuresti a avut intarziere de peste o ora, in timp ce trenul care ar fi trebuit sa ajunga de la Suceava in Bucuresti in jurul orei 5.20, a avut intarziere de 145 de minute.

In plus, trenul Bucuresti Nord-Constanta, care ar fi trebuit sa plece din Gara de Nord la 6.20, a avut intarziere de o ora. Mai multe trenuri au aculumat intarzieri de pana la cateva ore si cu o zi in urma.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata