Trenuri suplimentare, cu prilejul Sărbătorii Sfintei Parascheva

CFR Călători va suplimenta, în perioada 10 – 16 octombrie, capacitatea de transport din București și principalele orașe din țară spre și dinspre Iași, cu prilejul Sărbătorii Sfintei Parascheva.

Potrivit unui comunicat al companiei, remis vineri , vor circula suplimentar următoarele trenuri: IR 1653/IR 12660 și IR 1755/12664 cu plecări din București la orele 21,30 și 23,30 și sosiri la Iași la 4,53 și, respectiv, la 6,53 și IR 1752/IR 12663 cu plecare din Iași la ora 12,15 și sosire la București Nord la 19,40.

De asemenea, trenurile cu destinația Iași dinspre București Nord, Timișoara Nord, Arad, Cluj Napoca, Constanța, Galați, Bacău, Vaslui, Pașcani, Tecuci și retur vor fi suplimentate cu vagoane.

Călătorii pot achiziționa bilete în următoarele moduri: online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, din marile centre comerciale, prin rezervare telefonică, în ziua plecării trenului direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR, precum și de la distribuitorii autorizați (agenții de turism).

Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri. De exemplu, biletul dus-întors se poate cumpăra cu o reducere  de 10%. În plus, pentru biletele cumpărate online se acordă reducerea suplimentară de 5%, precizează compania. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata