Turcan: Orban va veni cu o echipă de oameni competenți care vor acționa cu deplină transparență

Liderul deputaților PNL Raluca Turcan a declarat că Ludovic Orban, premierul desemnat, va avea în noul Guvern o echipă de oameni competenți și integri care vor acționa cu deplină transparență, conform obiectivelor anunțate de președintele liberalilor.

„Ludovic Orban, prim-ministrul desemnat! Odată cu această desemnare, facem un pas important în demersul de a da României un Guvern funcțional. În persoana lui Ludovic Orban, Președintele Klaus Iohannis va avea un partener și un aliat care poate asigura eficiența guvernării în această perioadă dificilă”, a scris Raluca Turcan, marți, pe Facebook.

Aceasta a precizat că într-un singur an de zile, noul Executiv trebuie să corecteze urgent derapajele care afectează viața românilor și funcționarea instituțiilor.

„Nu este însă o sarcină ușoară. Într-un singur an de zile, vom avea responsabilitatea să corectăm de urgență acele derapaje care afectează viața românilor și funcționarea instituțiilor. Începem un proces de recuperare pe care sunt convinsă că îl vom încheia cu succes, într-un întreg mandat pentru PNL, după alegerile parlamentare. Ludovic Orban va veni cu o echipă de oameni competenți și integri, care își vor îndeplini mandatele conform obiectivelor anunțate de premierul desemnat și vor acționa cu deplină transparență”, a conchis Turcan.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, într-o declarație susținută marți la Palatul Cotroceni, că prim-ministrul desemnat este liderul PNL Ludovic Orban.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata