Uber Eats şi în Bucureşti! De acum vei putea comanda mancare prin aplicaţie

Uber a lansat Uber Eats, serviciul livrare mancare la novel global este acum și în Bucureşti. Locuitorii capitalei vor putea comanda mâncare din aplicaţia Uber Eats sau de pe site-ul ubereats.com.

Uber Eats este o aplicaţie separată de livrare de mâncare care foloseşte aceeaşi tehnologie Uber, aceasta le permite utilizatorilor să călătorească prin oraşe. Cu ajutorul aplicaţei Uber Eats, locuitorii din Bucureşti vor putea să iși comande mâncare şapte zile pe săptămână, de la peste 100 de restaurante din capitală.

Pentru început, serviciul va fi disponibil între 10:30 si 22:00, în zona centrală a Bucureștiului, dar şi în zone ca Dristor, Parcul Tineretului, Tei, Drumul Taberei sau campusul de business Pipera, noi cartiere urmând să fie disponibile în aplicaţie în următoarele săptămâni şi luni.

Uber Eats colaborează cu parteneri cu biciclete, scutere şi maşini, pentru a livra într-un timp mediu de sub 40 de minute la lansare, cu posibilitatea de a urmări în timp real comanda în aplicaţie de la solicitare, până la expediere. Obiectivul este de a ajunge în curând la 35 de minute sau mai puţin.

Cum comanzi: Descarcă aplicaţia sau intră pe ubereats.com

Conectează-te cu aceleaşi date de logare ale contului tău Uber sau creează-ţi un cont Introdu punctul de livrare – poate fi acasă, la birou sau oriunde te afli în oraş

Caută-ţi restaurantele preferatele sau filtrează căutarea după preparate, preţ, timp de livrare sau restricţii dietetice

Plasează comanda şi plăteşte cu cardul adăugat în aplicaţie Urmăreşte-ţi comanda în timp real- vezi cum aceasta e preluată şi livrată la uşa ta sau în faţa clădirii, în funcţie de cum preferi

Funcţii Uber Eats

Nu există comandă minimă – poţi comanda doar o supă, dacă doreşti. Preţurile sunt stabilite de restaurantele partenere, conform meniului lor. Pe lângă costul mâncării, există un cost fix de livrare de 7,5 lei, indiferent de cât comanzi.

Programează o comandă – Uber Eats a introdus posibilitatea de a programa livrarea unei comenzi cu până la o săptămână înainte.

Urmăreşte-ţi comanda în timp real – aplicaţia îţi arată stadiul comenzii tale, pas cu pas. Urmăreşte în timp real cum este preparată, ridicată şi livrată.

Recomandări personalizate – aplicaţia îţi va sugera adrese de livrare din trecut, mâncarea preferată,  opţiuni cu timp de livrare mai mic de 25 de minute sau feluri populare din apropierea adresei tale.

Aceste recomandări se vor baza pe comenzile anterioare şi pe variabile precum ora şi locul livrării. Filtre pentru a ajunge uşor la mâncarea potrivită – poţi căuta restaurante în funcţie de anumite criterii specifice, cum ar fi viteza de livrare, preţul sau restricţiile alimentare.  Dacă vrei să vezi alimentele vegetariene disponibile în 30 de minute, aplicaţia foloseşte informaţiile despre mâncare şi timpul mediu de preparare pentru a genera rezultatele potrivite pentru fiecare.

Poţi indica locul de livrare – indiferent că eşti acasă, la birou sau în parc, poţi introduce instrucţiuni specifice şi poţi cere să primeşti mâncarea la uşa, în faţa clădirii sau, spre exemplu, “la ieşirea din staţia de metrou Izvor” Comandă-ţi mâncarea în timpul cursei tale Uber – când esti în cursă, poţi accesa Uber Eats direct din aplicaţia Uber, astfel încât cina ta să ajungă la destinaţie în acelaşi timp cu tine.

Sursa: playworld.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata