Udrea: Nu am pretins niciodată nimic nimănui; nu am primit o centimă de la nimeni

Deputatul Elena Udrea a infirmat, joi, 12 februarie, într-o postare pe Facebook, faptul că ar fi primit mită, afirmând că nu a pretins niciodată nimic nimănui, ”cu atât mai puțin unor oameni pe care i-a considerat la un moment dat prieteni”.

”Am fost informată că presa a fost împânzită de articole în care se spune cum toate lucrurile pe care le-am făcut vreodată (de la petrecerile de ziua de naștere, până la concedii și pantofii pe care i-am cumpărat) s-ar fi făcut cu bani care veneau din mite care se acordau la MDRT. Ce mai în sus și-n jos, însuși aerul pe care îl respiram era rezultatul corupției. Evident că toate aceste alegații care apar în spațiul public nu sunt adevărate. Nu am pretins niciodată nimic nimănui — cu atât mai puțin unor oameni pe care i-am considerat la un moment dat prieteni. Nu am primit o centimă de la nimeni, în mașină, acasă, în biroul de la minister sau de la partid. Sunt fabulații care sunt lansate în spațiul public pentru a se pune asupra mea ștampila vinovăției”, a susținut Udrea.

Ea a adăugat că nu întâmplător ”așa-zise ‘detalii picante’ (deși nereale) au fost livrate presei după ce s-a produs reținerea sa”.

”Nu-i de mirare că aceste așa-zise ‘detalii picante’ (deși nereale) au fost livrate presei după ce s-a produs reținerea mea, când pot mai greu să spun public că nu e nimic adevărat. Asta apropo și de cei care susțin să nu se facă Justiție la televizor și mă acuză că am vorbit prea mult — văd însă că e bine și acceptabil dacă sunt condamnată la televizor (pe speculațiile și susținerile procurorilor, nedovedite cu probe)”, a mai spus Elena Udrea, pe Facebook.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, miercuri seara, arestarea preventivă pentru 30 de zile a deputatului Elena Udrea în dosarul Microsoft.

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a precizat că judecătorii au revocat controlul judiciar și s-a emis un mandat de arestare preventivă în legătură cu denunțurile făcute de Dinu Pescariu.

Elena Udrea a fost reținută marți seară de procurorii DNA, după mai multe ore de audieri, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență (fapte în legătură cu încheierea și derularea acordului cadru de licențiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea); trafic de influență (fapte în legătură cu derularea contractului e-România); trafic de influență (fapte în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro); și spălare de bani. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata