Udrea: Nu regret nicio secundă implicarea în evenimentul sportiv „Gala Bute”

Fostul ministru Elena Udrea susține că nu regretă nicio secundă implicarea în evenimentul sportiv „Gala Bute”, chiar și după toate lucrurile care i s-au întâmplat anul acesta, victoria lui Lucian Bute asupra italianului Andrea Di Luisa arătând că pugilistul român rămâne unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut țara noastră.

 „Victoria asupra italianului Andrea Di Luisa arată că Lucian Bute rămâne unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut România. E un român cu care putem să ne mândrim pentru că a reușit prin talent, determinare și foarte multă muncă. Sper și cred că, până își va agăța mănușile în cui, va mai purta măcar o dată centura de campion mondial. Privind în urmă, chiar după toate lucrurile care mi s-au întâmplat anul acesta, nu regret nicio secundă implicarea în evenimentul sportiv ‘Gala Bute’ și mă bucur că românii au putut să-și vadă campionul boxând acasă”, a scris Udrea pe Facebook, duminică.

Ea i-a felicitat și le-a mulțumit celor de la TVR, care, chiar și în condiții „financiare dificile”, au făcut posibilă transmiterea meciului lui Lucian Bute în România.

Lucian Bute l-a învins duminică dimineața prin KO tehnic în repriza a patra pe italianul Andrea Di Luisa, campionul european la categoria supermijlocie, în cadrul unei gale care a avut loc la Centre Bell din Montreal (Canada). În vârstă de 35 ani, Bute a înregistrat cea de-a 32-a victorie din carieră și a 25-a înainte de limită, în palmaresul său figurând și două înfrângeri. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata