Udrea: PMP a depus plângere penală împotriva lui Tăriceanu pentru trafic de influenţă

Partidul Mișcarea Populară a depus plângere penală la Direcția Națională Anticorupție împotriva președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pentru trafic de influență în favoarea omului de afaceri Dinu Patriciu, a anunțat marți președinta PMP, Elena Udrea.

”PMP a depus plângere penală la DNA împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu pentru trafic de influență în favoarea omului de afaceri Dinu Patriciu, pentru că acesta îi cerea, pe când era prim-ministru, printr-un bilețel colorat, președintelui Băsescu să intervină la Parchet în favoarea prietenului său.

Tăriceanu ar trebui să-și dea de urgență demisia din fruntea Senatului. El este ultimul om care ar putea vorbi despre onoare sau Justiție, în condițiile în care acum nu este decât o marionetă în mâinile lui Dan Voiculescu și ale tuturor celor care au probleme cu legea și vor să scape nepedepsiți după ce au prăduit România.

Sunt convinsă că DNA-ul de acum va putea face mult mai multă lumină în acest caz decât Parchetul General de atunci pe care majoritatea PNL — PSD îl controla”, susține Udrea. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata