Udrea (PMP): Astăzi, Vasile Blaga a spus „Adio, PDL!”

Președinta PMP, Elena Udrea, scrie joi într-o postare pe Facebook, dedicată fuziunii PDL-PNL, că Vasile Blaga a spus „Adio, PDL!” și arată, prin două citate din declarații atribuite liderului PDL, că în martie 2013 acesta susținea reconstrucția dreptei în jurul PDL iar în iulie 2014 vorbește de fuziunea prin comasare a PDL cu PNL, partidul urmând să se numească Partidul Național Liberal.

„Am avut dreptate anul trecut: cu Vasile Blaga în fruntea sa, PDL a murit. Astăzi, Vasile Blaga a spus „Adio, PDL!”, afirmă Elena Udrea.

Ea constată că se vorbește despre fuziune și despre funcții, nicăieri despre principiile și valorile pe care le susține noul partid sau despre ce va face pentru români.

„PMP rămâne singura formațiune de centru-dreapta din România care își asumă protejarea statului de drept, independența justiției, depolitizarea instituțiilor statului și creșterea nivelului de trai al oamenilor”, conchide președinta PMP, în comentariul publicat pe rețeaua de socializare. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. Eugen spune

    Râde ciob de oala sparta, dar cât a fost ministru ea ce a făcut pentru România. A aruncat cu banii contribuabililor în dreapta și-n stânga și acum a găsit-o responsabilitatea. Toți sunt o apă și-un pământ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata