Udrea: PMP trece de mâine la analiza organizaţiilor care au obţinut mai puţin de 6% la europarlamentare

Președinta Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a declarat că PMP va trece începând de miercuri la analiza organizațiilor care au obținut un scor mai mic de 6% la europarlamentare, luându-se în calcul reorganizarea acestor filiale.

„Am stabilit ca obiectiv prioritar creșterea organizațională a PMP. Pentru a obține acest lucru am decis că nu avem vacanță. PMP prin conducerea lui începând de mâine trece la analiza în teritoriu a organizațiilor care au obținut un scor mai mic de 6%. Vom avea în vedere reorganizarea filialelor cu scoruri mai mici decât am avut în calcul. Vom avea în vedere în perioada imediat următoare, de asemenea, organizarea de alegeri pentru a avea conduceri statutare, inclusiv la nivelul filialelor din teritoriu. Vom începe cu cele care au obținut un scor bun, în așa fel încât cele care sunt sub analiza conducerii centrale, cele cu un scor sub 6% să poată să aibă alegeri în partea a doua a perioadei de vară”, a afirmat Udrea într-o conferință de presă susținută marți după ședința Consiliului Executiv Național al PMP.

Ea a arătat că tot pentru creșterea scorului obținut la europarlamentare s-a decis constituirea a zece comisii de specialitate în cadrul PMP, organizate în conformitate cu interesele cetățenilor și pe domenii prioritare și din care vor face parte atât membri de partid, cât și persoane care nu au această calitate.

Udrea a mai spus că în ceea ce privește activitatea acestor comisii se va colabora atât cu Fundația Mișcarea Populară, cât și cu alte organizații nonguvernamentale de la nivelul țării.

Ea a afirmat că la prima ședință a noii conduceri a PMP i-a felicitat pe colegii care au obținut la congres o funcție în Comitetul Executiv Național.

Elena Udrea a spus că președintele Traian Băsescu a felicitat PMP pentru modul în care s-a desfășurat congresul și pentru rezultatele obținute de fiecare dintre cei care au intrat în conducere.

„Zâmbeam pentru că să mă întrebați pe mine, care de zece ani sunt unul dintre puținii care au rămas în echipa președintelui, de sfaturi, probabil că pentru cei care sunt mai noi într-o echipă care își asumă să ducă mai departe viziunea lui Traian Băsescu pentru România întotdeauna mai este loc și de alte sfaturi, dar după zece ani în care am învățat politică de la Traian Băsescu mă gândeam că eu mai puțin am nevoie de sfaturi, dar sunt colegi care au”, a spus Udrea.

 (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata