Uimitor. După ce i-au trimis înapoi în ţară, romii vor joburi… tot de la francezi!

Daca francezii trimit tiganii inapoi in Romania, macar sa le dea si un serviciu, propune cel care se numeste regele lor. Florin Cioaba le sugereaza companiilor frantuzesti de la noi sa le ofere joburi in hipermarketuri, fabrici de masini sau de ciment. Daca sunt seriosi, ii primim, dar pana acum nu si-au depus CV-urile, raspund managerii, scrie Incont.ro

Intr-o localitate din Timis – unde nu demult au sosit, intorsi din Franta, 130 de romi – comunitatea fierbe. Cu cateva vorbe invatate la Paris, s-ar putea descurca la o companie franceza din Romania, crede Florin Cioaba, autotitulatul rege al rromilor.
In replica, reprezentantii Carrefour raspund ca orice persoana, indiferent de etnie, care depune un CV la ei, va fi chemata la interviu.

Intre timp, autoritatile din Romania si Franta incearca sa se convinga de faptul ca repatrierile romilor nu vor schimba relatiile dintre cele doua tari. In ultimele doua saptamani, autoritatile franceze au trimis in Romania peste 500 de romi si au de gand sa se opreasca la 900.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata