Ultima noutate pentru cei care primesc tichete de masă

Angajaţii care primesc tichete de masă au acum la dispoziție și metoda plății mobile, pentru că au apărut şi astfel de oferte pe piață.

„Tichetele de masă sunt cel mai utilizat beneficiu extra-salarial din România, iar utilizatorii cardurilor de masă Edenred vor putea face plăți mobile cu ApplePay”, spune Dana Sîntejudean, Director General Edenred România.
Încă din 2017, compania Edenred este primul jucător din industrie care a lansat un portofoliu global mulți-brand de soluții de plăți mobile dezvoltat pe trei continente, și funcționează atât pe Apple Pay, cât și Android și Google Pay.
Tichetul de masă este un stimulent oferit ca bonus față de salariul fix pe care aceștia îl primesc și sunt folosite de majoritatea persoanelor pentru a-și cumpăra masa de prânz în timpul zilelor de muncă.

Fiind una dintre cele mai mari companii de emitere a acestor bonuri de masă, Edenred România, pregătește să lanseze un nou tip de serviciu care le va oferi angajaților mai mult confort. Este vorba despre serviciul Apple Pay, o aplicație pentru tichete de masă digitale și pentru cardurile de masă.
900.000 de angajați au optat pentru acest serviciu care le promite cetățenilor rapiditate, confort și eficiență, iar aproximativ 1.300.000 de angajați primesc tichete de masă emise de Edenred România.

sursa bugetul.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata