Un mistreţ flămând a trecut Dunărea înot şi a intrat în municipiul Brăila, forţând intrarea în prefectură

Un mistreţ flămând din Insula Mare a Brăilei (IMB) a trecut înot Dunărea din localitatea Măraşu şi a ajuns pe faleza municipiului Brăila, iar de aici a urcat scările spre Palatul Administrativ, unde a forţat intrarea în Prefectură.

Mistreţul a izbit de două ori cu capul uşa Prefecturii Brăila, spre stupoarea gardianului care păzea intrarea, la faţa locului fiind chemat un echipaj al Poliţiei Comunitare, care a încercat să prindă animalul sălbatic ajuns în oraş.

Speriat şi flămând, porcul sălbatic a fugit peste drum de Prefectură, la Palatul Agriculturi, a spart două geamuri de la subsolul instituţiei, iar de aici, cu poliţiştii pe urme şi hăituit de câinii comunitari, a alergat mai departe spre cartierele din oraş.
‘S-a constituit o echipă de poliţişti, împreună cu doctorul de la Grădina Zoologică, care a pornit în urmărirea mistreţului pentru a-l tranchiliza, dar în cartierul Lacu Dulce, situat la ieşirea din oraş, i s-a pierdut urma pe un câmp în afara oraşului. Suntem pregătiţi să intervenim, în cazul în care vom primi informaţii legate de o nouă apariţie a lui’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Camelia Bucur.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata