Un român a câştigat 150.000 de euro la poker

Câştigătorul turneului de poker Unibet Open, desfăşurat în weekendul trecut în staţiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria, a fost Dan Murariu, un bucureştean de 27 de ani, domiciliat în cartierul Militari. Potul cel mare, de 150.705 euro, l-a câştigat, după trei zile de concurs, în faţa danezului Bjaerke Hensen, care a ridicat şi el 97.515 euro.

Piţi şi „Giovani” nu sunt profesionişti la poker


La întrebarea ce are de gând să facă cu banii câştigaţi, Dan Murariu a răspuns sec: „Joc poker în continuare, sunt jucător profesionist”. Tânărul pokerist a terminat ISE-ul la Iaşi şi, de patru ani, e jucător profesionist de Poker Texas Hold’em. A început cu pokerul pe internet şi de doi ani participă la turnee în toată Europa, informează Evenimentul Zilei.

Întrebat dacă s-ar încumeta să joace poker cu gambleri celebri din lumea fotbalului precum Giovani Becali sau Victor Piţurcă, Dan Murariu, poreclit „Agentu’”, a zâmbit: „Ei sunt profesionişti la impresariat şi antrenorat. Pentru ei e un hobby. La poker alţii sunt profesioniştii…”.

Pe 21 iunie, Murariu urmează să plece la Las Vegas, unde s-a înscris la Campionatul Mondial de Poker. Anul trecut, premiul cel mare a fost de aproape opt milioane de dolari.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata