Un salariat a fost dat afară de Fisc pentru că s-a luat de firme tolerate politic

Controalele Fiscului se fac preferential, iar daca un agent ANAF de buna credinta indrazneste sa puna aceasta problema sefilor, este „executat”, a declarat pentru The Money Channel liderul Blocului National Sindical (BNS) Dumitru Costin.

.
Dupa ce ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, s-a declarat nemultumit de activitatea ANAF, Dumitru Costin, liderul Blocului National Sindical spune ca institutia este viciata de politic. Dumitru Costin sustine ca inspectorii fiscali nu au atributii definite clar, iar din acest motiv ei pot ajunge instrumentele sefilor.

„Avem recent un caz al unui salariat din zona ANAF. Intre timp el a iesit din sistem pentru ca a vrut sa isi faca bine treaba. Legea il stimula ca functionar public sa isi faca bine treaba si sa puna pe masa documente prin care sa arate ca anumiti agenti economici sunt tolerati politic si li se permite evaziunea si frauda. A facut acest demers corect si a aratat faptele iar sefii lui ierarhici l-au executat„, a declarat Costin.

Integral in Money.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. dan spune

    eu consider ca actualii lideri sindicali ar trebui schimbati pentru a veni persoane care cu adevarat ajuta sindicalistii
    se fac disponibilizarii intr-o veselie si nu am vazu actiuni concrete
    sa ia exemplul de la greci

  2. pensionar spune

    Domnule Costin, inca nu sti ca traim in DICTATURA?????se cenzureaza tot la internet ce se poate si nu este in ton cu minciunile , neadevarurile tranbitate de cele doua partide la putere ,din rusine reprezentati puteri numiti udemerist.M-ie rusine ca sunt maghiar si sunt de aceiasi etnie cu Bela.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata