Un vagon al unui tren personal a deraiat în gara Suceava

Lucrători ai staţiei CF Burdujeni acţionează în vederea repunerii pe linie a vagonului deraiat, traficul feroviar în zonă nefiind afectat din cauza acestui incident, a declarat prefectul de Suceava, Sorin Arcadie Popescu.

Trenul, format din locomotivă şi trei vagoane, intra în Gara Burdujeni. După macazul de intrare în gară, ultimul vagon a sărit de pe linie, dar nu s-a răsturnat. Potrivit prefectului, niciun pasager nu a fost rănit. Popescu a precizat că specialiştii feroviari urmează să stabilească din ce cauze s-a produs acest incident, cel mai probabil fiind temperaturile extrem de scăzute înregistrate în cursul nopţii.

Gerul a provocat probleme şi în cazul altor călători care circulau pe calea ferată. Patru ore de frig au îndurat pasagerii trenului personal Bucureşti – Ploieşti Sud, după ce acesta s-a defectat. Nouă oameni au fost preluaţi de Ambulanţa Ilfov şi duşi la spitalul din Periş pentru îngrijiri medicale.

Citeste si:  Tragedia de lângă Smolensk: avionul prezidenţial a decolat cu o oră mai târziu decât era prevăzut

Ambulanţa din Bucureşti a intervenit în cursul nopţii de luni spre marţi pentru a prelua şase persoane din trenul personal rămas blocat la Scroviştea, a declarat dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.
Aceasta a menţionat că alte persoane din tren au fost preluate de ISU şi de către familii. În cursul nopţii, ambulanţa a fost solicitată pentru 489 de cazuri, între care şi căzuţi în stradă. Gerul a anulat zeci de trenuri. Garniturile care circulă cu restricţii de viteză au întârzieri de până la 250 de minute.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner