Unimpresa apreciează măsurile fiscale ale Guvernului român

9

Păstrarea cotei unice, a nivelului TVA şi neimpozitarea profitului reinvestit vor stimula întreprinzătorii italieni să contribuie, în continuare, la susţinerea economico-socială a României, prin investiţii şi prin asigurarea unor locuri de muncă stabile, se arată într-un comunicat al Camerei de Comerţ Italiane pentru România şi Unimpresa, remis miercuri, 12 mai.

‘Printre aceste măsuri, este fundamentală menţinerea nivelului actual al fiscalităţii, ca şi garanţie pentru redresarea economica a ţării şi pentru stimularea unui nivel crescut de investiţii. Sperăm, de asemenea, că aceste condiţii vor permite, conform declaraţiilor reprezentanţilor Guvernului, ca statul român să plătească datoriile către firmele private’, precizează reprezentanţii Camerei de Comerţ Italiane pentru România (CCIpR).

La Cameră sunt înscrise circa 250 dintre cele mai importante companii italiene prezente în România, societăţi mixte sau cu capital integral românesc.

Unimpresa este o organizaţie patronală constituită în iulie 2003, membră a Alianţei Confederaţiilor Patronale din România. În prezent, Unimpresa are aproape 700 de asociaţi care oferă peste 130.000 de locuri de muncă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata