UNPR Iaşi şi-a lansat candidaţii la alegerile locale; deputata Camelia Bogdănici – pentru Primăria municipiului

UNPR Iaşi şi-a lansat candidaţii la alegerile locale, reprezentantul formaţiunii în lupta pentru primăria municipiului Iaşi fiind Camelia Bogdănici, deputat, medic oftalmolog şi cadru universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie ‘Gr. T Popa’.

La evenimentul de duminică, deputata UNPR i-a avut aproape pe membrii familiei, fiul şi părinţii, care au urcat pe scenă pentru a o susţine.

„Cred că avem suficiente femei puternice care au în spate un bărbat puternic, dar eu am în spate o echipă puternică şi acest lucru este esenţial. Iaşiul are nevoie de o astfel de echipă puternică, de un primar puternic, un primar care să facă legătura între înţelepciunea ieşenilor maturi şi entuziasmul tinerilor. Mă bucur că societatea civilă ieşeană are o voce din ce în ce mai prezentă, se implică tot mai mult în proiectele oraşului şi cred că asta înseamnă că ar putea fi aleasă şi o femeie pentru funcţia de primar”, a declarat Camelia Bogdănici.

Gheorghe Emacu, preşedintele filialei ieşene a UNPR, a afirmat, în timpul discursului său, că medicul Camelia Bogdănici, candidat la funcţia de primar al municipiului Iaşi, şi medicul Marin Burlea, candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, sunt „două vârfuri de lance”.

„Sunt oameni cu o notorietate crescută, recunoscuţi şi apreciaţi pentru activitatea lor profesională, dar şi parlamentari care au o contribuţie importantă în ceea ce înseamnă sănătatea şi legiferarea ei în Parlamentul României‘, a precizat Emacu.

La evenimentul organizat la Casa de Cultură a Studenţilor, unde au luat parte peste 500 de membri şi simpatizaţi ai UNPR, au fost prezenţi Valeriu Steriu, coordonatorul campaniei electorale UNPR la nivel naţional, şi Daniel Geantă, deputat UNPR.

„Trebuie să promovăm ceea ce am făcut, trebuie să ieşim în stradă, printre cetăţeni, să le spunem ce lucruri bune am făcut şi să îi determinăm să ne dea voturile. Cu siguranţă veţi obţine la Iaşi rezultate bune”, a spus Geantă.

Pentru Primăria Târgu Frumos, UNPR îl susţine pe medicul chirurg Ali Ghneim, la funcţia de primar al oraşului Hârlău pe profesorul Daniel Lungu, iar la Podu Iloaei pe inginerul agronom Vasile Cătărău. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata