UNPR îşi face Fundaţia Mişcarea Naţională pentru Progresul României

UNPR își face fundație după modelul Mișcării Populare, aceasta fiind destinată tuturor aleșilor locali care doresc să susțină partidul dar nu se pot înscrie pentru că și-ar pierde mandatele.

Constantin Iacoban, președintele executiv al UNPR Neamț a declarat că zilele viitoare va ieși de la Tribunalul București actul oficial prin care Fundația Mișcarea Națională pentru Progresul României va deveni funcțională.

‘Și în județul Neamț avem aleși locali, inclusiv primari care își doresc să vină alături de UNPR dar nu se pot înscrie în partid. De aceea le vom sta la dispoziție, la nivel național, cu această Fundație Mișcarea Națională pentru Progresul României’, a declarat Constantin Iacoban, președintele executiv al UNPR Neamț.

Potrivit sursei citate, zilele viitoare, doi parlamentari din alte formațiuni politice ar urma să își anunțe susținerea pentru UNPR.

Progresiștii au în județul Neamț 5 primari, 5 consilieri județeni, 181 de consilieri locali și 2 parlamentari.

Filiala este condusă de președintele CJ Neamț, Culiță Tărâță, care este vicepreședinte la nivel național al UNPR. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata