US Open: Simona Halep, victorie la dublu mixt, alături de Horia Tecău

Perechea română compusă din Simona Halep și Horia Tecău a debutat cu dreptul în proba de dublu mixt din cadrul Openului Statelor Unite la tenis, ultimul turneu de Mare Șlem al anului, învingând în două seturi, 6-1, 6-2, în fața cuplului spaniol Arantxa Parra-Santonja/David Marrero.

Halep și Tecău, care și-au asigurat un cec în valoare de 10.000 de dolari în urma accederii în turul secund, vor juca în meciul următor împotriva perechii Julia Goerges (Germania)/Nenad Zimonjic (Serbia), cap de serie numărul 8, învingătoare cu 6-1, 6-1 în fața cuplului american Victoria Duval/Christian Harrison.

Pentru Simona Halep, aceasta a fost primul meci din carieră la dublu mixt, în timp ce Horia Tecău are o bogată experiență în această probă, reușind să câștige titlul la Openul Australiei ediția 2012, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands.

În proba de dublu feminin de la US Open, românca Andreea Mitu și partenera sa, brazilianca Teliana Pereira, au fost învinse în meciul de debut, cu 6-1, 7-6 (7/2), de perechea Timea Barbos (Ungaria)/Kristina Mladenovic (Franța), cap de serie numărul 3. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata