Utilizarea dozatoarelor de băuturi răcoritoare în locațiile KFC a fost reluată

Sphera Franchise Group a anunțat, miercuri, reluarea utilizării dozatoarelor de băuturi răcoritoare în restaurantele KFC, în urma unei informări primite din partea autorităților conform căreia decizia de a suspenda folosirea acestora a fost ridicată.

Potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori București (BVB), compania a realizat toate procedurile necesare pentru repornirea dozatoarelor de băuturi răcoritoare la parametri optimi.

“Având în vedere faptul că dozatoarele pentru băuturi nu au fost utilizate în această perioadă, compania a realizat toate procedurile necesare pentru repornirea acestora la parametri optimi, împreună cu furnizorul echipamentelor. Începând de ieri (n.r. marți), toate dozatoarele din toate restaurantele KFC sunt funcționale”, arată comunicatul.

În 22 octombrie, ANPC a anunțat că a descoperit bacterii coliforme și enterococi intestinali în gheața cu care erau preparate băuturile răcoritoare în rețeaua KFC, în urma unor controale.

KFC a decis atunci oprirea tuturor mașinilor de gheață din toate restaurantele lanțului din țară, până la finalizarea verificărilor, și a demarat o investigaţie internă pentru a determina cauzele care au condus la apariția unor bacterii în gheața cu care erau pregătite băuturile răcoritoare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata