Uzina Mecanică Sadu a primit peste 21 de milioane de lei pentru retehnologizare

Banii necesari pentru retehnologizarea Uzinei Mecanice Sadu, peste 21 de milioane de lei, au fost viraţi în contul unităţii, se arată într-un comunicat de presă remis marţi de Departamentul Comunicare al Partidului Naţional Liberal (PNL) Gorj.

„21.255.000 de lei au fost viraţi în contul Uzinei Mecanice Sadu. Aceste sume destinate majorării de capital vor fi folosite pentru retehnologizarea unităţii şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă pentru angajaţi. Partidul Naţional Liberal a demonstrat, încă o dată, că înţelege importanţa strategică a acestei unităţi, diferenţa între noi şi PSD fiind aceea că ei mint că fac, iar noi chiar facem. Încă din vară, reprezentanţii PSD minţeau oamenii că au intrat banii în contul UM Sadu, în septembrie chiar dădeau asigurări că au demarat achiziţiile de echipamente şi că s-a făcut majorarea de capital, în condiţiile în care ştiau că nu erau îndeplinite condiţiile legale pentru realizarea acestei majorări, iar banii nu fuseseră viraţi”, se arată în comunicat.

Aceeaşi sursă precizează că banii au fost viraţi zilele trecute de Ministerul Economiei, iar marţi dimineaţa au ajuns în conturile UM Sadu..

„UM Sadu are acum bani pentru retehnologizare. Suma de 21.255.000 lei a intrat în contul unităţii, bani pentru majorarea de capital. Primul meu amendament din acest mandat de deputat a fost acordarea finanţării pentru Sadu. În timp ce PSD a dus de nas locuitorii acestui oraş, Guvernul PNL înţelege importanţa acestei unităţi strategice”, a declarat preşedintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, citat în comunicatul de presă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata