Vaya Con Dios, în concert la Sala Palatului, pe 5 octombrie

Vaya Con Dios revine la București, în „Farewell Tour”, pe 5 octombrie, la Sala Palatului, informează un comunicat al organizatorilor, Events.

Inițial planificat să dureze un an, „Farewell Tour” s-a prelungit, la cererea fanilor din întreaga lume, mai ales în țările latine, unde Vaya con Dios are parte de unele dintre cele mai primitoare și entuziaste reacții ale publicului din întreaga lume. Astfel că belgienii au hotărât să mai adauge încă o dată România în calendarul lor din 2014. La decizia lor a contribuit mult și reacția românilor, spun organizatorii.

„Am primit nenumărate mesaje de la fani cu întrebarea dacă n-am putea să îi mai aducem măcar o dată aici. Am profitat de prelungirea turneului de adio, așa că, pe 5 octombrie, la Sala Palatului, va fi ‘Farewell Song’ ,Vaya Con Dios!” spune Sorina Burlacu, director general Events.

Site-ul oficial vayacondios.info anunță că turneul mondial se va încheia în octombrie, în Belgia. Ultimele două concerte din cariera Vaya Con Dios vor avea loc pe 24 octombrie, la Antwerp și pe 25 octombrie, la Bruxelles. În total, trupa Vaya Con Dios a înregistrat până acum vânzări ce depășesc 7 milioane de albume și 3 milioane de single-uri.

Pe 5 octombrie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19,00 iar spectacolul va începe la ora 20,00. Biletele intră în vânzare începând de miercuri și sunt disponibile la prețurile de 135, 170, 230, 300 și 400 de lei (VIP), în funcție de distanța față de scenă. Tichetele pot fi cumpărate online pe eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din Strada Polonă nr. 15. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata