Victor Piţurcă, confirmat oficial ca manager al Univesităţii Craiova

Victor Piţurcă a fost confirmat oficial ca manager al echipei Universitatea Craiova, cu care a semnat un contract pe 3 ani, urmând să-i aibă colaboratori în staff-ul său tehnic pe Eugen Neagoe, Florin Marin şi Gabriel Boldici, informează site-ul clubului oltean.

După trei zile de negocieri la Bucureşti şi Craiova, Piţurcă şi staff-ul său au ajuns la un acord cu conducerea Universităţii şi vor participa joi seara la antrenamentul alb-albaştrilor, programat de la ora 19,00 pe stadionul ”Ion Oblemenco”. Primele 15 minute din antrenament vor fi deschise presei şi publicului. Noul preşedinte al clubului a fost numit Silvian Cristescu.

Finanţatorul Adrian Mititelu a precizat că aducerea lui Piţurcă, căruia nu i s-a fixat un obiectiv concret, este cea mai mare realizare a sa de când este patron la Craiova.

”Gata, am semnat contractul cu Victor Piţurcă. A semnat pe trei ani de zile, nu-i putem fixa obiectiv lui Victor Piţurcă. Silvian Cristescu va fi noul preşedinte al clubului. Am înţeles că vor mai veni, alături de Piţurcă, Eugen Neagoe, Florin Marin, Gabi Boldici, dar şi alţii. Posibil să mai apară şi unul-doi jucători. E cea mai mare realizare a mea de când sunt patronul acestei echipe. Au fost negocieri foarte dure” a declarat Mititelu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata