Victor Ponta: Cei de la putere se comportă ca şi când au ocupat România

Puterea politică actuală se comportă ca şi când ar fi ocupat România, a declarat luni (8 martie 2010) preşedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, la finalul şedinţei grupului parlamentar PSD din Senat.

Potrivit acestuia, prin solicitarea de revocare din funcţia de preşedinte al Senatului a lui Mircea Geoană, democrat-liberalii ar urmări să ofere senatorilor independenţi „preţul pentru trădarea lor”, iar UDMR „funcţia a doua în stat”. „Cei din partidul aşa-zişilor independenţi să primească preţul pentru trădarea lor şi UDMR să obţină funcţia a doua în stat.

Aceasta în condiţiile în care până acum, în 20 de ani, pe baza voturilor lor au fost reprezentaţi de cele mai multe ori la putere şi foarte rar în opoziţie”, a afirmat Victor Ponta. În opinia sa, PD-L se comportă ca „o putere străină care vine şi-şi împarte România, fără a ţine cont de regulile constituţionale şi regulile bunului-simţ”.
Preşedintele PSD a adăugat că solicitarea de revocare din funcţie a lui Mircea Geoană încalcă Constituţia şi regulile democratice, „doar pentru că PD-L şi preşedintele ţării nu vor ca PSD să aibă a doua funcţie în stat”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata