Victor Ponta: Cred că USL există; oamenii aşteaptă de la noi să ne îndeplinim mandatul acordat în 2012

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, la Nucet, în județul Dâmbovița, că USL există, iar oamenii așteaptă de la partidele componente ale USL să se țină de promisiunile făcute în campania din 2012.

Întrebat de jurnaliști cum comentează că pe afișele electorale de la Târgu Jiu scrie USL în continuare, Victor Ponta a răspuns: „Eu cred că există” USL.

”Eu cred că există. Și dacă îi întrebați pe oameni aici ce au votat în 2012, au votat pentru candidații USL, pentru toți cei care îi reprezintă astăzi și cred că este de datoria noastră să ne ținem de cuvânt, iar oamenii așteaptă de la noi, de la toți cei care am fost USL și suntem USL: social-democrați, liberali, conservatori, să continuăm cu mărirea pensiilor, să facem locuri de muncă, să îmbunătățim infrastructura, de aceea ne-au votat în 2012 și asta trebuie să facem ca să îndeplinim mandatul”, a precizat Ponta.

Premierul s-a referit și la listele electorale. ”Împreună fiind la guvernare USL, deci și cu colegii de la PNL, am adoptat modificarea legislativă, cu care de altfel am fost toți de acord, și anume că Autoritatea Electorală Permanentă aflată în subordinea Parlamentului se ocupă de liste. Fostul ministru de Interne domnul Stroe foarte bine a făcut că a trecut toate bazele de date la Autoritatea Electorală Permanentă, care este în subordinea Parlamentului. Sunt convins că toți colegii, indiferent din ce partid sunt, având grupuri parlamentare, pot să ceară toate datele în acest sens”, a afirmat Victor Ponta.

”Am o memorie bună și știu că această măsură de a trece în competența Autorității Electorale Permanente am luat-o împreună cu ministrul liberal domnul Stroe și cred că am făcut bine”, a adăugat Ponta.

Premierul Victor Ponta a venit, vineri, în județul Dâmbovița, la Mânăstirea Nucet, cu ocazia sărbătorii Izvorului Tămăduirii. După aceea Ponta le-a urat ”La mulți ani!” locuitorilor comunei Nucet, de ziua localității. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata