Victor Ponta: Trebuie să rezolvăm problema infrastructurii

Prim ministrul Victor Ponta a declarat sâmbătă, 18 aprilie, la Zalău, că lucrurile bune pe care Guvernul le-a făcut în domeniul fiscalității trebuie urmate de rezolvarea problemei infrastructurii, semnalată de mai multe mari companii din România pe care le-a vizitat în ultimele zile.

Nu mă feresc să spun că am rezolvat și rezolvăm problema fiscalității, a condițiilor economice, trebuie să rezolvăm problema infrastructurii. (…) Sunt absolut conștient că, repet, toate lucrurile bune pe care le-am făcut în zona de fiscalitate și de stimulare a investițiilor trebuie suplinite prin dezvoltarea infrastructurii, pentru că altfel, la un moment dat, ne vom sufoca. (…) Toate celelalte lucruri care țin de aeroporturi, de șosele, de partea de infrastructură de transport energetic care de asemenea este importantă pentru orice companie, reprezintă următoarea provocare. Sunt convins că putem să-i facem față”, a precizat premierul, prezent la Zalău la inaugurarea unei investiții de 18 milioane de euro a producătorului de țevi fără sudură Tenaris Silcotub.

Victor Ponta a precizat că problema i-a fost semnalată la vizitele pe care le-a efectuat în această săptămână la companii private din județele Brașov și Bistrița-Năsăud, acestea reclamând faptul că au probleme în transportarea produselor realizate în fabricile din județele respective.

Premierul a fost prezent la Zalău la festivitatea de inaugurare a TenarisUniversity, un centru de excelență în training pentru angajații producătorului de țevi fără sudură Tenaris Silcotub, în valoare de peste 18 milioane de euro. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata