Videanu dă aproape 3 milioane de lei pe consultanţă pentru un singur proiect

25

– Ministerul Economiei va aloca 2.965.644 lei, fara TVA, pentru servicii de consultanta necesare implementarii proiectului „Evaluarea barierelor administrative de natura legislativa cu care se confrunta mediul de afaceri si construirea unui sistem durabil pentru monitorizare si evaluare ulterioara”.

.
Potrivit anuntului de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice, principalele modalitati de finantare provin din Fondul Social European -Programul Operational „Dezvoltarea Capacitatii Administrative” – PODCA Bugetul de Stat, relatează Ziare.com

Cei care doresc sa participe la licitatie trebuie sa fi avut media cifrei de afaceri pe anii 2007, 2008, 2009 de minimum 5.000.000 lei. De asemenea, media profitului net al candidatului (operator economic sau membrii asocierii de operatori economici impreuna) pe ultimii trei ani (2007, 2008, 2009) trebuie sa fie pozitiva. Nu se solicita garantie de participare in etapa I, urmand sa se solicite in etapa a II-a, in suma de 29.750 lei.

In anuntul de participare se specifica ca va fi organizata o licitatie restransa accelerata, ca urmare a dispozitiilor Ordinului presedintelui ANRMAP nr. 51/2009 si necesitatea recuperarii intarzierii in graficul de derulare a activitatilor prevazute in contractul de finantare aprobat.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 25 mai, ora 16:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27 mai, ora 10:00. Ofertele vor fi deschise in 27 mai, ora 12:00. Criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut.

Durata contractului sau termenul pentru finalizare este de opt luni incepand de la data atribuirii.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News