Videanu: E datoria celor care doresc alte standarde să caute şi alte surse de venituri

Ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Adriean Videanu, este de părere că cei care doresc alte standarde de viaţă trebuie să caute alte surse de venituri, deoarece statul are resurse limitate.

Videanu a precizat, referitor la o declaraţie anterioară a sa, conform căreia se poate trăi cu 1.500 lei pe lună, că afirmaţia îi viza pe cei din mediul rural.
‘Atât timp cât statul român are resurse limitate, e datoria celor care care doresc alte standarde să caute şi alte venituri.
Când am spus că se poate trăi cu 1.500 lei pe lună era o întrebare legată de mediul rural. Cei care au comentat declaraţia sunt în afara realităţii din România. În rural, mediul net în educaţie e sub 1.500 lei’, a precizat Videanu.

Adriean Videanu a declarat, într-un interviu acordat revistei online Renne.ro, că ‘fiecare îşi gestionează banii în funcţie de priorităţile pe care şi le face. Ştiţi cum este vorba românească: nu te întinde mai mult decât ai plapuma. Asta e.
În primul rând m-aş gândi să mai am un nou job, să pot avea venituri suplimentare. Evident, cu această sumă nu poţi să ai aşteptări foarte mari, de aceea trebuie să încerci tu singur să-ţi găseşti soluţii pentru tine în ideea de a-ţi completa veniturile. Nu e o ruşine nici să munceşti pământul, nici să găseşti soluţii suplimentare’.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata