Viorel Cataramă: Există un minus de 1,6 milioane euro în bugetul PNL

Candidatul la preşedinţia PNL Viorel Cataramă a declarat vineri (5 martie 2010) în timpul Congresului Extraordinar, că după alegerile prezidenţiale, în bugetul partidului există un minus de 1,6 milioane euro.

”Orice decizie se va lua în privinţa Statutului este legală, statutară, dar în opinia mea nu e liberală. Mă întreb ce s-a întâmplat în decursul unui an de zile cu Crin Antonescu, care a ajuns prin vot nominal preşedintele PNL, iar acum doreşte vot pe liste. Ca să pot ajunge la o explicaţie, m-am uitat pe cheltuielile PNL în anul 2009, după alegeri…

Noi avem un minus de 1,6 milioane euro diferenţă între cheltuieli şi venituri. Orice Congres are pe ordinea de zi un punct care vizează bugetul partidului. La noi nu există”, a afirmat Cataramă.

El şi-a exprimat ”suspiciunea” că liberalii nu vor avea bani proprii să acopere gaura din buget, sumele necesare fiind de fapt oferite de ”sponsori” care ar solicita, în opinia lui Cataramă, ”tăcerea” anumitor membri ai PNL. ”Am devenit suspicios. Cine va plăti această sumă, PNL fiind un partid de opoziţie pentru următorii 2 ani?

Probabil că sponsorii. Mă întreb dacă nu cumva sponsorii doresc să dispară din conducerea PNL acele elemente care au proprii opinii, cu părere independente, specifice liberalilor. Când vom vota Statutul, va trebui să luăm în calcul toate elementele, pentru că mi-e teamă că vom vota ceva frumos ambalat, dar cu conţinutul alterat”, a mai spus Cataramă.

Citește și
1 Comentariu
  1. Ioana Maria Vlas spune

    Da’ la SAFI cat a fost minus?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata