Viorica Dăncilă și liderii PSD, ședință la sediul de partid

Viorica Dăncilă, șeful de campanie Lia Olguța Vasilescu, președintele executiv al PSD Eugen Teodorovici, secretarul general al PSD Mihai Fifor s-au reunit duminică seara la sediul partidului din Kiseleff. Discuțiile ar viza prezența la vot și mobilizarea electoratului, potrivit unor surse politice.

Și fostul ministru al Agriculturii Petre Daea este la sediul PSD. Social-democrații discută, printre altele, despre prezența la urne a românilor, aceștia fiind mulțumiți de felul în care s-a mobilizat electoratul PSD la vot, au precizat sursele citate.

Potrivit datelor oficiale oferite de Biroul Electoral Central, prezența la vot, la ora 16.00, a fost de 35,81%, în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, comparativ cu primul tur, când la aceeași oră, prezența a fost de 33,4%. În anul 2014 prezența era de 44,50%.

De asemenea, 705.681 români au votat în străinătate până duminică la ora 16.00, în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, potrivit BEC. A fost astfel depășită prezența totală la urne în Diaspora de 675.348 din primul tur.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata